NI U JEDNOM TRENUTKU NISAM HTEO... Toni Cetinski priznao kako živi nakon što je kolima pregazio čoveka

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Nov.2017, 19:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NI U JEDNOM TRENUTKU NISAM HTEO... Toni Cetinski priznao kako živi nakon što je kolima pregazio čoveka

Nije mu lako.

Nekoliko nedelja nakon saobraćajne nesreće u kojoj je život izgubio Ibrahim Kevljanin, Toni Cetinski je za hrvatski RTL ispričao kako se oseća.

- Meni je ovo prvi put da sam se našao u ovakvoj situaciji. Nadam se i poslednji. To je život i čovek to treba da prihvati. To su iskušenja- rekao je pevač.

DA LI PREPOZNAJETE DEČAKA SA SLIKE? Svi pevate njegove pesme, a njegova supruga je prava LEPOTICA!

Njega su u teškim trenucima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << najviše podigli vera, ljubav i porodica, a pogađale su ga nepravda i lažne informacije.

HIRURŠKI REZ: Kijina mama je morala... Progovorila o Kristininom dečku Andriji - Izvinjavam se...

- Ni u jednom trenutku nisam hteo da ispadnem žrtva. Suočio sam se s jednim zidom razmišljanja i promišljanja svega što se dogodilo. Ceo život prođe kroz glavu... - zaključuje Toni Cetinski.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.