NI TRAGA OD JOVANE! Dejan Dragojević lumpuje sa OVOM LEPOTICOM NA PLAŽI, snimak zapalio društvene mreže

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Avg.2023, 11:28

NI TRAGA OD JOVANE! Dejan Dragojević lumpuje sa OVOM LEPOTICOM NA PLAŽI, snimak zapalio društvene mreže

Daje sve od sebe da nadoknadi propušteno!

Nakon žestokog medijskog rata sa Filipom Carem i negativnom konotacijom njegovog imena i dela, Dejan Dragojević odlučio je da se odmori i opusti, pa je uzeo zasluženu pauzu od svega, spakovao svoje kofere i otišao na letovanje.

Fanove bivšeg rijaliti para Dalile Dragojević i Filipa Cara, zatekla je vest da su Aleks i Car raskinuli veridbu, i smatraju da će se bivša Dejanova supruga obnoviti romansu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa Filipom. Za to vreme, i Dejan je sebi dobavio prijatno žensko društvo.

Njemu je društvo pravila majka Biljana, koja je objavila snimak sa mlađim sinom i pokazala kako zajedno uživaju na plaži, uz muziku i prijatelje.

Da podsetimo, Dejan dugo nije imao komunikaciju sa porodicom, kada je odlučio da stupi u brak sa Dalilom, a nakon njene javne prevare i razvoda, Dragojević je obnovio porodične odnose i sada se trudi da sve nadomesti.

A post shared by Biljana Dragojevic (@biljana.dragojevic.bd)

Oni su đuskali i veselili se, a Dejan nije skidao osmeh sa lica, pa je više nego očigledno da je pobedniku Zadruge 5 sada sve po volji i da mu je upravo porodica falila da bude potpuno srećan i zadovoljan.

A post shared by Biljana Dragojevic (@biljana.dragojevic.bd)

Biljana je odmah podelila ovaj snimak putem svog Instagram profila, kao uspomenu za ceo život, a fanovi su komentarisali ovaj divan prizor.

- "Biljo, samo živo, generacijo moja", "Zgodna mama", "Biljo carica si: kad si ti plakala i ja sam, sad kad si srećna - drago mi je", "Lep provod i samo veselo", "A gde Jovana" - glasili su samo neki od mora komentara.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.