NI PET NI ŠEST - DNEVNA DOZA REALNOSTI BEZ KOMPROMISA! Gledajte od 18. marta samo na Kurir televiziji

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Mar.2024, 14:31

"NI PET NI ŠEST" - DNEVNA DOZA REALNOSTI BEZ KOMPROMISA! Gledajte od 18. marta samo na Kurir televiziji

Emitovaće se radnim danima od 16:15 časova.

Jovana Grgurević, dugogodišnja voditeljka i urednica na nacionalnoj televiziji, nedavno se pridružila timu vrhunskih profesionalaca Kurir televizije, a od ovog proleća svakog radnog dana, počevši od 18. marta, u terminu od 16.15 gledaoci će moći da je prate u novom formatu Kurir televizije "Ni pet ni šest" - emisiji koja ne zna granicu između gledalaca i gostiju, uvažava svaki problem, svaki uspeh, ali i odgovornost, dok se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ne nađe rešenje.

U svom dobro poznatom maniru, Jovana će obrađivati razne društvene teme, davati odgovore na mnoga aktuelna pitanja i pokušati da reši nedoumice i probleme običnog čoveka. Emisija "Ni pet ni šest" pruža dnevnu dozu realnosti bez kompromisa, ne nameće teme, već su teme iskrene i stvarne, bez senzacija i s pravim herojima. Pokušavajući da odgonetne i reši sve probleme s kojima se svakodnevno susreće običan čovek i prenese ih u studio, ugostiće najrazličitije goste, ne samo po zanimanju već i po načinu života.

Gledajte novu emisiju "Ni pet ni šest" s Jovanom Grgurević radnim danima u 16.15 samo na Kurir televiziji!

Autorsku emisiju Jovane Grgurević, kao i mnoge druge emisije zabavnog i informativnog karaktera možete pratiti na Kurir televiziji, na kanalu 9 na platformama IRIS, SUPERNOVA i m:SAT TV.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.