NI OVAKO NEMATE VREMENA ZA SVOJU DECU! Dejan Dragojević izričito protiv protesta! Policajac je roditelj!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Maj.2023, 15:20

"NI OVAKO NEMATE VREMENA ZA SVOJU DECU!" Dejan Dragojević izričito protiv protesta! "Policajac je roditelj!"

"Ono za šta se borite u stvari vi ugrožavate!"

Pobednik pete sezone Zadruge, Dejan Dragojević je javno branio rijaliti programe koji su na udaru nakon tragičnih masakra koji su zadesili Srbiju.

Kako je rekao, nisu krivi rijaliti programi, niti oni utiču na mlade, a oglasio se sada i povodom aktuelnih najavljenih protesta u Srbiji.

- Policajac je roditelj! Ako protestuješ u ime tuđeg roditelja... Da li to znači da ćete sutra protestvovati >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << protiv sebe? Jer ako nasilje bude nad policajcem a kući ima dete... Kad izađe iz uniforme on je roditelj... Ono za šta se borite u stvari vi ugrožavate! Ni ovako nemate vremena za svoju decu, kako da objasnite šta radite danas? Ko će biti kriv? Sistem-Rijaliti? - napisao je Dragojević.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.