NI MAJA, NI ANA, A PONAJMANJE ANĐELA - Zvezdan ima novu žrtvu da je uvuče u aferu i upropasti?

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Apr.2023, 13:34

NI MAJA, NI ANA, A PONAJMANJE ANĐELA - Zvezdan ima novu žrtvu da je uvuče u aferu i upropasti?

Odao ga doktor za rijalitije.

Ljubavni život Zvezdana Slavnića trenutno je glavna tema u šestoj sezoni popularnog rijalitija "Zadruga".

Slavnić je za samo par dana napravio totalno preokret - bivšoj supruzi Ani Čurčić je izjavio ljubav, ostavio ljubavnicu Anđelu Đuričić, a potom ušao u "prijateljstvo sa beneficijama" sa Majom Marinković, dok još uvek govori da voli Anđelu.

Osman Karić, poznati rijaliti analitičar i voditelj radio-emisije "Amnezija" >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u "Zadruzi", smatra da se Slavnić nameračio na još jednu zadrugarku.

On se oglasio na društvenoj mreži Instagram i otkrio da je u pitanju još jedna Careva bivša. Podsetimo, pre Maje, Zvezdan je probao da smuva i Aleksandru Nikolić.

- Milica V. Sledeća Zvezdanova meta, to jest devojčica, jer ja sam doktor rijalitija, korak ispred svih - napisao je Osman,.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.