Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Maj.2023, 13:19

NI KIŠA GA NIJE SPREČILA - i on je došao na sahranu da oda poslednju počast ubijenoj devojčici na Vračaru

Najveća tragedija u savremenoj istoriji Beograda.

Srbija je i dalje u kolektivnoj žalosti zbog tragedije koja se dogodila u osnovnoj školi Vladislav Ribnikar kada je maloletni K. K. ubio osmoro učenika iz svog odeljenja.

Danas je treći dan sahrana. Danas se u večnu kuću polaže S. N. na Novom groblju u Beogradu.

Uprkos kiši i hladnom vremenom, veliki broj ožalošćenih građana se okupilo na groblju i svi su u tišini na kiši odavali počast stradalom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nevinom životu.

Među ožalošćenima našao se i muzičar Rambo Amadeus.

Nije poznato da li je muzičar poznavao neku od nevinih žrtava, ili se na sahrani pojavio u svojstvu ožalošćenog građanina, budući da su dva masakra koja su zadesila Srbiju protekle nedelje, na nivou nacionalnih tragedija.

Ispred kapele na Novom groblju nalaze se i glumica Milena Radulović, Milutin Milošević  Sergej Ćetković.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.