NI KIJA, NI LUNA, OVOG PUTA... Sloba saopštio lepe vesti - VIŠE NE ŽELI DA KRIJE! Mnoge će iznenaditi

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Apr.2019, 23:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NI KIJA, NI LUNA, OVOG PUTA... Sloba saopštio lepe vesti - VIŠE NE ŽELI DA KRIJE! Mnoge će iznenaditi

Nema tajni!

Pevač Slobodan Radanović postiže sve veći uspeh,   o čemu svedoče mnogobrojni nastupi širom regiona kao i posećenost verne publike koja ga neizmerno voli i podržava.

On je slušaoce oduševio svojim pesmama "Kocka"  i "Naivna", a dobio je i bezbroj pozitvnih komentara na visokobužetne spotove koji su za kratak vremenski period oborile sve rekorde slušanosti i koji ujedno broje milionske preglede na Jutjubu.

Međutim, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Slobodan je sada otkrio da će ponovo iznenaditi publiku, ali niko nije  znao da će nova numera biti posvećena upravo njemu!

Pesma je posvećena meni i zove se ,"Ja se ne brinem". To je neka moja ispovest uz pesmu, trenutno stanje kako se osećam, nema ni Kije, ni Lune - otkrio je Sloba.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.