NEŽNA DUŠO, NIJE TO BIO ŽIVOT... Ana Ćurčić vidno potresena zbog iznenadne smrti - Oprostila se ovim rečima

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jul.2023, 12:14

"NEŽNA DUŠO, NIJE TO BIO ŽIVOT..." Ana Ćurčić vidno potresena zbog iznenadne smrti - Oprostila se ovim rečima

Jako je pogođena.

Kompletna domaća javnost ostala je sablažnjena nakon što je juče pronađeno unakaženo i raskomadano telo transrodne tiktokerke Noe Milivojev, i to usred centra Beograda.

Osumnjičeni za ubistvo Noe Milivojev (18) iz Kovilja O. D. (33) sutra bi trebalo da bude priveden na saslušanje u Više javno tužilaštvo u Beogradu.

Nakon što bude saslušan, tužilaštvo će odlučiti da li će sudiji za prethodni postupak da predloži pritvor >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << do 30 dana.

- On se sumnjiči za teško ubistvo na svirep i podmukao način i preti mu kazna doživotnog zatvora ukoliko se utvrdi da je ubio a potom isekao delove tela Noe Milivojev i spakovao ih u plastične kutije - objasnio je sagovornik.

Vicešampionka "Zadruge 6" Ana Ćurčić duboko je potresena ovom tragedijom, a kao neko ko je bio žrtva nasilja, oglasila se na svom Instagramu i poslala poruku stradaloj tiktokerki.

- Noa, nežna dušo... Nije to život, već pakao za mnoge slične tebi, a mi opet nismo dovoljno glasni bili da podignemo glas i ukažemo na takve ljudske nakaze sa promajom u duši, a među nama su i vode se kao ljudi! Sramim se zbog svake žrtve i svakog onog, ugušenog krika! - poručila je Ana.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.