NEVIĐENI HAOS VAN KAMERA! Filip i Mina IZAŠLI IZ ZADRUGE: A sve zbog OVIH REČI koje je rekao BEZ BUBICA

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jan.2021, 23:42

NEVIĐENI HAOS VAN KAMERA! Filip i Mina IZAŠLI IZ ZADRUGE: A sve zbog OVIH REČI koje je rekao BEZ BUBICA

"Druže, ti si se meni zgadio za života!"

Zadrugari koji su pozvani na snimanje emisije "Magazin in" vratili su se u Belu kuću, te su počeli da pravi haos u prostoriji za pušenje. Paula Hublin i Fran Pujas započeli su peckanje, a onda su Mina Vrbaški i Filip Car napravili neviđenu dramu.

- Kad joj stavim k*rac do grla, videće! Tamo mi dobacuje za Aleks - rekao je besno Filip.

- Zovu nas, ali vidi se da u našim odnosima ima najviše emocija! Jesi li >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ti čuo šta ti je rekla? Da li si razumeo da si ti kriv za sve! - rekla je Paula.

- Jesam, to si zaključila ti, divno si zaključila! Užas! - odbrusio je Fran.

- Ti nešto pričaš, a kako ona mene provocira, znam stvari koje ona meni namerno radi, a znam da uživa u tome, a imala je s*ks sa mnom, bila je sa mnom u vezi! - jadao se Filip.

- Druže, ti si se meni zgadio za života, da ti meni na stepenicama kažeš da me voliš! Mene boli to što si ti meni sve rekao, mene boli svaka tvoja reč! Ne znam koji ti deo nije jasan, mogla sam haos da ti napravim, ali bila sam blaga u emisiji prema tebi! Ja sa tobom neću nikakav prijateljski odnos da imam, ti meni dođeš prvi i koji mi zamera stvari - zaurlala je Mina.

- Onda nemoj Aleksandri ništa govoriti! Ako ne možemo biti prijatelji, ne možeš tužne face praviti! Ona namerno govori neke stvari, zna da je volim na neki način, ako je počnem pričati neke stvari - nastavio je Filip.

Kako je sve izgledalo, pogledajte ispod teksta:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.