Izvor: Scandal.rs, 12.Nov.2019, 13:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEVIĐEN PROPUST U PRVOJ EPIZODI SENKI NAD BALKANOM: Cela SRBIJA bruji o ovom KADRU i kažu da je velika BRUKA

Sinoć je emitovana dugo iščekivana prva epizoda druge sezone serije koja je osvojila Srbiju pre 2 godine. Dugoočekivana prva epizoda druge sezone serije “Senke nad Balkanom” je sinoć prikovala gledaoce za male ekrane. I nastavak serije obiluje scenama nasilja i s*sa, ali nam donosi i misteriju, dramu, akciju i napetost. Kako “Senke” imaju mnogobrojnu vernu The post NEVIĐEN PROPUST U PRVOJ EPIZODI SENKI NAD BALKANOM: Cela SRBIJA bruji o ovom KADRU i kažu da je velika BRUKA appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VELIKA GREŠKA u prvoj epizodi "Senke nad Balkanom 2": Kad se malo bolje zagledate - jasno je da je NEMOGUĆE

Izvor: Blic, 12.Nov.2019

Juče uveče emitovana je iščekivana prva epizoda serije "Senke nad Balkanom" i nije prošla nezapaženo. Osim neverovatnih vrelih scena i pojavljivanja sina Dragana Bjelogrlića, dogodio se i neviđeni peh.

Nastavak na Blic...

Bila je "Boginja zla", Hitler je pred njom klečao, Pavelić joj se divio, a vladala je Tulama: Ko je Marija Orsić iz "Senki"? (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 12.Nov.2019

Marija Oršić zaista je postojala i bila je veoma moćna, a o njoj se zna vrlo malo, barem što se činjenica tiče, a nagađa mnogo Cela Srbija sinoć je bila prikovana uz ekrane i pratila novu sezonu serije "Senke nad Balkanom" u režiji Dragana Bjelogrlića. Ipak jedna žena...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.