NEVEROVATNO! Ova zadrugarka će biti nova dadilja Željka Kulića! Miljana ODOBRILA! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Okt.2019, 07:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEVEROVATNO! Ova zadrugarka će biti nova dadilja Željka Kulića! Miljana ODOBRILA! (FOTO)

Dobar izbor?

Miljana i Marija Kulić juče su oterale dadilju koja je čuvala Željka Kulića. Kulićke su bile toliko besne da su sve dadiljine stvari izbacile ispred Tajne sobe u "Zadruzi", ne dozvolivši joj ni da se spakuje.

Više dadilja dosad je odustalo od ovog posla, jer mnoge nisu izdržale maltretiranje od Kulićki. Neke su čak i fizički zlostavljane.

Međutim, interesantno je da će nova Željkova dadilja biti jedna učesnica „Zadruge“. Reč >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je o Milici Dugalić. Dok su Kulićke u programu, pevačica će brinuti o Miljaninom sinu.

Inače, ranije je Miljana otkrila da je Željkova dadilja dobijala platu od 750 evra, pa je pitanje samo da li će i Milica dobijati taj honorar za ovaj dodatni posao.

Majka mi je rekla: "SAČUVAJ DUŠU!" Milan Stanković otkrio zašto se POVUKAO SA ESTRADE! Otvoreno o Radi Manojlović (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Miljana napravila skandal u Zadruzi, a ovo je nova Željkova dadilja i nećete verovati koliko para dobija za čuvanje bebe u rijalitiju

Izvor: Blic, 03.Okt.2019

Nakon što je Miljana Kulić sinoć napravila skandl kada je zajedno sa majkom Marijom sve stvari Željkove dadilje izbacila ispred sobe i njoj dala otkaz, stiže vest ko dolazi na njeno mesto.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.