NEVEROVATAN PRIZOR! Lepa Brena i Senida SE OTISNULE JAHTOM - SKINULE SE i nazdravljaju šampanjcem!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jun.2023, 23:02

NEVEROVATAN PRIZOR! Lepa Brena i Senida SE OTISNULE JAHTOM - SKINULE SE i nazdravljaju šampanjcem!

One su nedavno zajedno nastupile u Beogradu i objasnile zašto su tolika imena na sceni, a po svemu sudeći, projekat ih je veoma zbližio.

Celo proleće su Lepa Brena i Senida predano i odgovorno radile kako bi nedavni koncert na Kalemegdanu zvučao onako kako smo i imali prilike da čujemo.

One su sada otišle na zajednički odmor, pa su se luksuznom jahtom, koju Lepa Brena poseduje, otisnule na more gde uživaju punim plućima.

Nazdravljale su šampanjcem >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i vinom, te se skinule u kupaće kostime i pozirale sa podignutim nogama na palubi.

Okružuje ih prelepa priroda, a sigurno da bi mnogi voleli da su trenutno na njihovom mestu.

Njih dve će, inače, i ove nedelje nastupiti zajedno u inostranstvu, pa su očigledno i te kako "kliknule" po upoznavanju, iako su mnogu sumnjali u ovaj.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.