NEVERICA! Jedan od NAJČUVENIJIH rijaliti igrača odlučio da se POVUČE! Šta ću ja više OVDE?

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Avg.2020, 08:51

NEVERICA! Jedan od NAJČUVENIJIH rijaliti igrača odlučio da se POVUČE! "Šta ću ja više OVDE?"

Dosadilo mu je.

Poslednje pitanje za Ivana Marinkovića u "Parografu" sinoć u "Parovima" glasilo je:

"Da li je istina da bi na poziv produkcije ušao i u 9. sezonu rijalitija "Parovi"?"

Ivan je rekao:

- Ne! Voleo bih da dokažem svima da mogu sa ovom kućom da ostvarim neku drugačiju saradnju. Na primer da budem neki pozadinac, voditelj... To bi mi bila najveća satisfakcija. Šta ću ja više u rijalitiju.

- Sigurno neću ući u novu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sezonu. Ne mogu odmah da vas ubedim u to. Videćete sve sami. Ja želim da ostanem akter na bilo koji način - objasnio je Marinković.

Poligraf je pokazao da je Ivan rekao istinu. Podsetimo, Marinković je veteran rijalitija "Parovi", u kojem je, između ostalog, bio u vezi sa Miljanom Kulić koja je zatrudnela i rodila mu sina Željka, kojeg ne viđa. Poznat je i po burnoj vezi sa Jelenom Ilić, a prošle godine zauzeo je 2. mesto u finalu "Parova".

Pobednica Zadruge uživa u LUKSUZU! Skinula se nasred sobe u hotelu i pokazala ZATEGNUTU G*ZU (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.