NEŠTO ŠTO SAM GRADILA DEVET MESECI SAM SPAKOVALA U JEDNU KUTIJU! Milica NAPUŠTA Zadrugu BEZ Mensura

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jul.2022, 02:19

"NEŠTO ŠTO SAM GRADILA DEVET MESECI SAM SPAKOVALA U JEDNU KUTIJU!" Milica NAPUŠTA Zadrugu BEZ Mensura

"Mislim da neće doći do suočavanja, ako dođe do toga spustiću glavu!"

Sledeća zadrugarka koja je sagovornik novinara Darka Tanasijevića je Milica Veselinović. O prekidu veze s Mensurom Ajdarpašićem, kao i najaktuelnijim tetama u Beloj kući, govorila je bez dlake na jeziku.

- Vreme je da sumiramo devet meseci tvog boravka, vidim da si lepo raspoložena - rekao je Darko.

- Jesam, danas se pakujem, u jednu kutiju sam spakovala neke stvari koje me vezuju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za Mensura i prokomentarisala da se nešto što sam gradila devet meseci, spakovalo u jednu kutiju - kazala je Milica.

- Kako tumačiš sve što se proživeli tokom svih tih meseci - upitao je Darko.

- Neke lepe uspomene i momenti su se zapostavili zbog onih loših. Ljudi imaju pravo da komentarišu momente u kojima ja nisam ispala dobra, mislim da je bilo i trenutaka gde sam bila ispravna - odgovorila je Milica.

- Bila si nesigurna u sebe, neke stvari koje su zadrugari komentarisali su te poremetile - rekao je Darko

- Jeste tako, ali ipak neke stvari koje sam ja čula su mene poremetile - rekla je Milica

- Jel ti krivo jer se završilo, da li se plašiš suočavanja na velikom finalu s njegovom porodicom - upitao je Darko.

- Mislim da neće doći do suočavanja, ako dođe do toga spustiću glavu, nemam nameru da se svađam. Ne mrzim nikoga od njegovih, ne mrzim ni njega - dodala je Milica.

- Govorili su najgore reči za tebe, da li si sve to zaslužila - upitao je Darko.

- Neka se oni nose sa tim što su pričali, ja mislim da te reči nisam zaslužila. Svađali smo se tokom veze ali nije to razlog da mi neko uputi takve reči - kazala je Milica.

- Kakvim se nedelima bavi porodica Stefana Karića i da li je Mensuru pravi prijatelj - upitao je Darko.

- Zabole me za to prijateljstvo, ja nisam došla ovde da čuvam bilo čije prijateljstvo. Mensur je posvećen u tom odnosu, on nikada sebe ne bi doveo u situaciju da komentariše Stefanovu devojku, dok je Stefan to radio, ja nisam htela da komentarišem sve to, da ne bi aludirali kako sam namerno to rekla da ih rastavim kao prijatelje - rekla je Milica.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.