NEŠTO LOŠE ĆE SE DESITI! Isplivali novi dokazi - Lejdi Di znala da će je LIKVIDIRATI! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Okt.2020, 09:13

"NEŠTO LOŠE ĆE SE DESITI"! Isplivali novi dokazi - Lejdi Di znala da će je LIKVIDIRATI! (VIDEO)

Ništa neće ostati sakriveno.

Novi dokumentarac koji dolazi na britanski Kanal 4 otkriće nove detalje iz života pokojne princeze Dajane, a oni uz ostalo uključuju i to da je ona suprugu predlagala da bi trebalo da odstupi iz reda za presto u korist starijeg sina, princa Vilijama.

Osim toga pominje se podatak kako je njihov brak od početka bio katastrofa.

Premda je od intervjua koji je pokojna princeza dala prošlo 25 godina o njemu je odlučio da progovori nekadašnji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << urednik Dejli Telegrafa Maks Hejstings, koji je otkrio kako je neke delove odbio da objavi kako bi se izbegao veliki kraljevski skandal.

U dokumentarcu "Diana: The Truth Behind the Interview" ("Dajana: istina iza intervjua") otkriva se kako je Martin Bašir kojem je Dajana dala televizijski intervju, i koji je mnogima zagorčao život, isti osigurao lažiranim bankovnim izvodima koje je pokazao njenom bratu.

Novi dokumentarac trebalo bi prema najavama britanskih medija da baci novo svetlo na odnos princeze Dajane sa mnogim ljudima iz njenog života, a osim toga otkriva se i kako je ona otvorila srce Hejtingsu tri meseca pre intervjua za Panoramu. Tokom njihovog susreta Dajana ga je pitala šta zna o navodnoj zaveri da bude uklonjena. Hejstings je kazao kako je polaskan jer je baš s njim odlučila razgovarati, a iz samog razgovora dalo se zaključiti da je mrzela surpuga Čarlsa.

”Da, stvarno ga je mrzela. Kada sam je upitao je li bilo lepih trenutaka, rekla mi je da je njen brak bio pakao od prvog dana. Bio sam impresioniran njezinom iskrenošću i direktnošću kojom je to rekla. A onda je dodala da je jedino o čemu brine da Vilijam nasledi kraljicu na prestolu, rekavši mi poprilično otvoreno: ‘Nisam sigurna da je Čarls sposoban za to’. Ona je želela da Čarls odstupi iz reda za presto i prepusti ga sinu”, kazao je dodajući kako je tada odlučio da dijelove njihovog razgovora ipak neće objaviti.

"Dajana je, u nekoliko navrata, rekla mnoge stvari. Primera radi, pitala me što znam o zaveri da je "uklone". Rekao sam da to meni zvuči kao apsolutna ludost. Ali, uveren sam, ona je verovala da to postoji, a ja sam je zbog te njene ranjivosti žalio”, dodao je. Dokumentarac osim intervjua koji je objavila Panorama obrađuje deo Čarlsovog intervjua kojega je dao Džonatanu Dimbliju 94-te godine, a koji je bio svojevrsni odgovor Dajani na njene javne istupe. U prvom intervjuu, Čarls nije želeo da prizna aferu sa Kamilom, ali na Dimblijev nagovor, dao je drugi intervju u kojem je to ipak priznao.

ISPOVEST NAKON HAPŠENJA SA 30 GRAMA HEROINA! Bane Vidaković pokušao da se opravda: "ŽAO mi je što..." (VIDEO)

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.