NESTALA STRUJA u Eliti, takmičari KORISTILI GUŽVU: OVO se dešavalo dok su mislili da ih kamera ne snima

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jan.2024, 19:51

NESTALA STRUJA u Eliti, takmičari "KORISTILI GUŽVU": OVO se dešavalo dok su mislili da ih kamera ne snima

Snimak koji kruži mrežama pokazao šta se dešavalo u to vreme!

Stranica na Instagramu koja se bavi aktuelnim dešavanjima u "Eliti" sada je jednu objavu posvetila jednoj nesvakidašnjoj sceni sinoć koja je iznenadila zadrugare, ali i gledaoce kraj malih ekrana, koji su pomislili da je u pitanju šala od strane produkcije.

U jednom trenutku u toku emisije, sva svetla u Eliti i Beloj kući su počela da trepere, a Milan Milošević, koji se vratio u voditeljsku ulogu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se našalio i našao sebe kao krivca za to, tačnije njegova izjava da je vreme da uđe u vezu.

- Ima epileptični napad, spasavaj - prokomentarisao je neko od ukućana nestanak struje.

A post shared by @samo.realno6

- Sve mi se pomešala pitanja. ''Marko, što si tolika k**va?'' - čitao je on, misleći da ni kamera ne radi, a takmičari su "iskoristili gužvu" i silno se nasmejali situaciji.

Srbija Danas/društvene mreže

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.