NESTALA OVA MLADA ZADRUGARKA! Neviđena panika na društvenim mrežama, sve oči UPERENE U PRODUKCIJU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Avg.2023, 07:14

NESTALA OVA MLADA ZADRUGARKA! Neviđena panika na društvenim mrežama, sve oči UPERENE U PRODUKCIJU!

Čeka se zvaničbno saopštenje!

Bliži se početak sedme sezone rijaliti programa "Zadruga" i ovo će biti najskuplji projekat ružičaste televizije. Veliki šef i šefica su potpuno renovirali velelepno imanje u Šimanovcima i Bela kuća, kao ni ostale prostorije na imanju, više ne izgledaju isto.

Osim toga, nagradni fond je nikad veći u istoriji rijalitija. Prvo mesto će otići bogatije za 100.000 evra, dok će drugo, treće i četvrto mesto osvojiti po 50.000 >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << evra.

Članovi produkcije već uveliko pregovaraju o uslovima sa budućim rijaliti učesnicima.

Do sada je bilo poznato pet imena koja će se sigurno useliti u Belu kuću, a to su Milena Kačavenda, Marko Đedović, Mensur Ajdarpašić, Vanja Bogićević i Slobodan Josipović.

Vanja Bogićević je najmanje poznata među učesnicima, a koja je potpisala ugovor za ulazak u "Elitu". Vanja ima 20 godina i rođena je u Šapcu i njenu lepotu i individualnost publika je sa nestrpljenjem čekala da upozna.

Produkcija je najavljući danas poslednjeg takmičenja objavila tekst u kome se ime lepe Vanje ne pominje:

- Pored već poznatih imena o kojima smo pisali, a koji su potvrdili učešće: Milene Kačavende, Marka Đedović i Mensura Ajdarpašića, u ''Elitu'' će ući i Slobodan Josipović, diplomirani ekonomista i čuveni politički analitičar. Pored toga, njegova velika strast je gluma kojom se bavi amaterski - stajalo je u saopštenju.

Popularna Instagram stranica koja se bavi tematikom rijalitija odmah je podugla uzbunu oko izostalog imena sa spiska.

Da li se sa ovom, nama još uvek nepoznatom, devojkom nešto dogodilo ili je prosto odustala od takmičenja, ostaje nam da saznamo i sačekamo zvanično saopštenje produkcije ružičaste televizije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.