NESTALA MARIJA KULIĆ - Miljana Kulić se oglasila i potrdila da je nema: Fanovi zabrinuti

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Avg.2023, 16:22

NESTALA MARIJA KULIĆ - Miljana Kulić se oglasila i potrdila da je nema: Fanovi zabrinuti

Nedostajaće nam.

Kada su Kulići u pitanju, sve je moguće. Najpoznatija rijaliti porodica iz Niša, malo po malo pa napravi neki incident.

Javnost opet prati dešavanja iz Niša a ovog puta jer se Miljana Kulić oglasila putem Instagrama svoje majke Marije Kulić. Svi se pitaju da li je žustra Marija svojevoljno prepustila profil ili ga joj je ćerka pozajmila bez pitanja. U svakom slučaju Marija je nestala sa Instagrama.

- Ovaj mamin profil ću koristiti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mesec dana, tako da ćemo biti zajedno na ovom profilu, a posle ću ga vratiti mami. Miljana Kulić - napisala je Miljana na Instagramu.

Sada je počelo da se nagađa zašto je Miljana to uradila.

Najveći fanovi već imaju svoju teoriju. Naime, poznato je da je Miljana na blok listi bivšeg dečka Lazara Čolića Zole, a ona kako bi mu se približila, preuzela je Marijin profil i zapratila ga na društvenoj mreži.

Podsećamo, Miljana je raskinula veridbu sa Bebicom, a potom objavila ugovor koji je on potpisao sa Marijom o zajmu 10.000 evra bez kamate.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.