NESTABILNA OSOBA i patološki lažov Zvezdan Slavnić žestoko udario na Ćurčićevu, a onda lažnu kumu vinuo u nebesa

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Feb.2024, 16:34

"NESTABILNA OSOBA i patološki lažov" Zvezdan Slavnić žestoko udario na Ćurčićevu, a onda lažnu kumu vinuo u nebesa

Slavnić i Ana će se uskoro naći na sudu zbog tužbi koje je protiv njega podnela bivša partnerka.

Nakon što su isplivali navodi da je Ana Ćurčić, navodno, maltretirala majku Zvezdana Slavnića, on se hitno oglasio.

Naime, Zvezdan nije hteo mnogo da duži, ali je iskoristio priliku i da se obrati Mileni Kačavendi.

- Svi znaju odgovor, a da li ću to ovako reći, ne znam. Pre svega Ana je pokazala zdravstvene papire moje majke, koje nema pravo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ona da ima, a kako to bude još jednom pobjavila tužićemo je i moja majka i ja. Ona je konfiskovala papirologiju moje majke, što opet kažem po zakonu ne sme da ima. Moram da kažem da ja sada ne štetdim Anu, štedim moju majku i sebe. Najlakše je provlačiti se kroz novine, ali to ne želim. Ja se borim sa patološkim lažovom i obolelom osobom koja treba da se leči. Ona je nestabilna osoba koja je mnoge laži otkrila i svašta ispričala ljudima, a sada je krenula da kleveće i moju majku, to ne dam. Ona može mene da tuži, moju majku ne, Ne mogu da kažem da je Šmizla izmislila sve od onoga što je pričala - rekao je Zvezdan.

Milena je rekla jako dosta stvari, zahvalan sam što su se posvađale jer je rekla veliki deo istine što se mene tiče. Razočarala me je u nekim stvarima, a to je da se nije javno izvinila mom ocu i mojoj ćerki Sari koju lično poznaje trebalo je da im se izvini. Moram da kažem da je ona jako dobra majka i da ima sjajne sinove koje je sjajno vaspitala. Drago mi je što je rekla neke stvari, i da su i ona i Đedović sve demantovali, i da je to Anina priča o jadnoj ženi koje je pretrpela nasilje, a žrtva je došla kod mene koji sam kao nasilnik, i sve sam to trpeo, dok se Milena nije pojavila i rekla istinu - zaključio je Zvezdan za Pink.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/Pink.rs/Prenela: O. T.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.