NESMIRENI BES: Slobina žena PRETI njegovim prijateljima - evo ZBOG čega! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Okt.2017, 18:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NESMIRENI BES: Slobina žena PRETI njegovim prijateljima - evo ZBOG čega! (FOTO)

"Čućemo se mi još..."

Kristina Kockar, supruga Slobodana Radanovića, odlučila je da obriše njegov profil na Instagramu kada je on počeo otvoreno da se udvara Luni Đogani.

Mladi pevač je to uradio nakon što je Kristina objavila na društvenim mrežama da nije zauzeta, što je on saznao iz nekoliko izvora.

Ipak, njegovi prijatelji nisu dozvolili da on ostane bez profila na pomenutoj društvenoj mreži, pa su mu otvorili novi pod istim nazivom. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Kiji se to očigledno nije dopalo, pa je zapretila onima koji su ga otvorili tako što im je poslala privatnu poruku.

- Dobro znam koja dva Slobina prijatelja vode ovaj profil. Niste svesni da ću i njega da ugasim. Otkud vam pravo da mu dajete podršku? Čućemo se mi još - napisala je ona, a njene reči objavljene su na novom Slobinom profilu.

A post shared by Slobodan Radanović Official (@sampanjactatiica) on Oct 8, 2017 at 7:36am PDT

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.