NERVNI SLOM UŽIVO: Majino URLANJE I LUPANJE podiglo Belu kuću na noge, razlog je ON

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Dec.2023, 08:52

NERVNI SLOM UŽIVO: Majino URLANJE I LUPANJE podiglo Belu kuću na noge, razlog je ON

Takijeva mezimica doživela je pomračenje zbog nesvakidašnjeg razloga.

Juče su, kao i pred svaku Novo godinu i novogodišnje praznike, Veliki šef omogućio ukućanima da gledaju poruke svojih najbližih.

Logično, sve je nabujalo emocijama i suzama. Mnogi su dobili odgovore koje su tražili, mnogi ih još čekaju. Maja je tradicionalno čekala poruku njenog oca Takija, i dobila je. Međutim, reakcija na nju je, malo je reći, nesvakidašnja.

Naime, Marinkovićeva >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je doživela pomračenje uma i svesti jer Taki nije snimio njenog psa, Lea.

- Možda je glupost, možda nije razmišljao - rekla je Slađa.

- Nije tačno, on razmišlja o mojim balonima za rođendan. Nije tačno, vidi šta mi radi, da li je on svestan šta mi je sada uradio? - urlala je Maja, koja je u jednom momentu počela da se baca neartikulisano po krevetu i udara po zidovima, dok je vrištala.

- Neću da dozvolim da udaraš šakama tako, boleće te - rekla je Slađa, pokušavajući da je smiri.

- Svi gledaju svoje dupe, mene ko j*be, sve ih boli k*rac - urlala je Maja i dalje.

Sigurni smo d je psić dobro, kao i da će Taki naći način da to da do znanja Maji.

Nervni slom Marinkovićeve pogledajte na snimku ispod:

Srbija Danas/S.S.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.