NEPRAVDA PREMA LUNI!? Kijine drugarice Teodora i Milica URADILE posle nastupa OVO Đoganijevoj, a ona... (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Dec.2018, 03:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEPRAVDA PREMA LUNI!? Kijine drugarice Teodora i Milica URADILE posle nastupa OVO Đoganijevoj, a ona... (VIDEO)

Na čijoj ste vi strani?

Na sceni "Zadrugovizije" imala je priliku da se predstavi i Luna Đogani. Ona je puno pažnje posvetila pripremama za svoj nastup, s obzirom na to da je nedavno izjavila da nakon "Zadruge 2" želi da se oproba u pevačkoj karijeri. Kao svoju plesnu podršku izabrala je Adama Đoganija, Lazara Jeremića i novog zadrugara Momčila Milojevića.

Oni se predstavljaju sa pesmom "I da mogu" Emine Jahović, a Luna ima priliku da pokaže sve svoje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vokalne sposobnosti izvodeđi ovu numeru. Nakon nastupa usledili su i komentari stručnog i novinarskog žirija.

- Meni je pala vilica, za razliku od prošle godine. Tad kao da si htela da nestaneš. Ti si sada drska pozitivno, sigurna u ono što hoćeš i neko potpuno drugi u odnosu na ono što sam ja gledala prošle godine. Najveće iznenađenje si meni ti večeras. Ozbiljno razmisli da se baviš pevanjem, izgledaš kao Bog - rekla je Zorica vidno oduševljena.

- Za razliku od prošle godine, nebo i zemlja. Dominirala si scenom, nisam znala da imaš sluha. Nastavi da se trudiš i radiš na tome, biće neka pesma posle "Zadruge", vidim ja - rekla je Katarina Grujić.

- Od mene se očekuje da kažem ne znam šta. Biću realna, a to je da si se potrudila i da si bolje otpevala od nekog ko se predstavlja kao pevač - rekla je Teodora.

- Ove momke sam već pikirala za neki naredni spot, Luna, dominirala si - rekla je Milica, koja je svim takmičarima davala duže komentare, osim Đoganijevoj.

Ubzo je i Maja Nikolić ishvalila Lunu, kao i novinari, a jedine koje su ostale suzdržane mada sa ipak lepi komentarom jesu na kraju Teodora i Milica, Kijine drugarice:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.