NEPOZNATO KAKO JE DOŠLO DO NEZGODE - Nakon HOSPITALIZACIJE glumca, poznato njegovo STANJE I TEŽINA POVREDE

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Maj.2021, 13:17

NEPOZNATO KAKO JE DOŠLO DO NEZGODE - Nakon HOSPITALIZACIJE glumca, poznato njegovo STANJE I TEŽINA POVREDE

"Ne bi trebalo da ima iduće snimanje u naredne tri nedelje..."

Prethodnog dana, brojne fanove Roberta de Nira zabrinula je vest o hitnoj hospitalizaciji, nakon što se glumac povredio na snimanju filma u Oklahomi.

Na setu za "Killers of the Flower Moon" Martina Skorsezea, De Niro je, povredio nogu, a strani mediji već imaju i više informacija o nemilom događaju.

Prema rečima njegovog predstavnika za javnost, medicinska pomoć posle povrede mišića kvadricepsa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pružena mu je u Njujorku, gde je i svakako trebalo da otputuje na izvesno vreme.

Ipak, nije poznato na koji način je došlo do nezgode.

- Snimanje se nastavlja po planu - potvrdio je još jednom De Nirov predstavnik i dodao:

- Prema njegovom rasporedu, svakako ne bi trebalo da ima iduće snimanje u naredne tri nedelje, kada će se najverovatnije i vratiti poslu - zaključio je on, prenosi "Insider".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.