NEPOŽELJAN NA ŠABANOVOJ SAHRANI!? Ove detalje iz Šaulićevog PRIVATNOG života nisu znali ni njegovi NAJBLIŽI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Feb.2019, 22:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEPOŽELJAN NA ŠABANOVOJ SAHRANI!? Ove detalje iz Šaulićevog PRIVATNOG života nisu znali ni njegovi NAJBLIŽI!

Sada OTKRIVENO!

Danas je cela Srbija plakala na ispraćaju Šabana Šaulića, neki su plakali na groblju, neki kod kuće uz tv prenos, ali svima je zajednička bila tuga. Mnoge poznate ličnosti su došle da se oproste od voljenog kolege za kojeg svi kažu da je bio skroman i najbolji prijatelj kojeg su mogli imati.

Njegova porodica takođe je bila neutešna i svi su se držali kao da su jedno. Ipak, ono što je svima privuklo pažnju, jeste prisustvo jednog možda ne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << toliko poželjnog gosta. Reč je o Šabanovom vanbračnom sinu Robertu Šauliću, koga je Šaban dobio iz vanbračne afere, pre braka sa Gocom.

Na sahrani jebio Šabanov bubnjar Bata Imetović, koji kaže da je Šaban izdržava Roberta do 18. godine, kao i da mu je davao 500 evre mesečno, ali su kasnije prekinuli kontakt. Njega je odgajila neka žena koja je Bati nepoznata.

Kaže da je Šaban retko govorio ovom sinu, ali da je jednom pomenuo da nije rođen iz ljubavi i da je redovno izvršavao svoje obaveze prema njemu.

- Napravio sam ga u mladosti, on nije rođen iz ljubavi. Plaćao sam mu alimentaciju do 18. godine, sada ga ne viđam - izjavio je Šaulić pre nekoliko godina.

Šabanova supruga Gordana jednom prilikom je otkrila da je on čak dao 100.000 maraka Robertovoj majci kako bi ona napravila kuću za njih dvoje, ali i da je pokojni kralj narodne muzike vanbračnog sina priznao bez utvrđivanja očinstva.

- Taj dečko ima 36 godina i suludo je očekivati da ga Šaban izdržava. I naša deca rade i sama se izdržavaju, pa je normalno da i on počne da se brine o svojoj egzistenciji. Šaban je 1978. Robertovoj majci dao 100.000 nemačkih maraka da digne kuću za dete i priznao ga je bez utvrđivanja očinstva. Dečku se očito ne radi, pa pokušava da na ovakav način dođe do finansijskih sredstava - izjavila je Goca jednom prilikom.

BIO JE U ALKOHOLISANOM STANJU! Darko Lazić TEK SADA priznao - ovoliko je popio noć pre VELIKE NESREĆE (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.