NEPOSREDNO PRED SMRT PORUČIO OVO - POSLEDNJA poruka Saše Vidića ledi krv u žilama!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Apr.2023, 21:37

NEPOSREDNO PRED SMRT PORUČIO OVO - POSLEDNJA poruka Saše Vidića ledi krv u žilama!

Poslao ju je prijatelju!

Poznati srpski stilista i kreator, Saša Vidić preminuo je danas u 52. godini u KBC "Bežanijska kosa" u Beograd, a komšije tvrde da dugo nisu videle u javnosti i da je već neko vreme bio u jako lošem stanju.

Domaći mediji su sada došli u posed jedne od poslednjih audio poruka koju je pokojni Vidić poslao prijatelju neposredno pred smrt, a koja ledi krv u žilama.

Saša je na pitanje kako se trenutno oseća, samo kratko >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << odgovorio sledeće:

- Živim sam još! - odgovorio je tada Saša Vidić.

Podsetimo, Vidić je kasno sinoć dovezen u teškom stanju i odmah priključen na respirator.

Prema rečima izvora, u pitanju je bilo septično stanje, te je stoga proglašen mrtvim usled kardiorespiratorne insuficijencije, a definitivan uzrok je zasad nepoznat.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.