NEOČEKIVANO! Vladimir napokon PRIZNAO da gaji simpatije prema UDATOJ PEVAČICI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Okt.2019, 00:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEOČEKIVANO! Vladimir napokon PRIZNAO da gaji simpatije prema UDATOJ PEVAČICI!

Izjasnio se!

Voditelji Stefan Milošević i Stefan Kandić pozvali su Vladimira Adžića u svoju emisiju "Sedi dole", kako bi prokomentarisao svađu sa Saškom Karan tokom sinoćne emisije "Gledanje snimaka". Podsetimo, u emisiji je pušten snimak, kada Adžić pretura po Saškinoj torbi, a Nina Babić mu čuva stražu, što je izazvalo opšti haos u Beloj kući.

- Jedino ko mi je privukao pažnju, to je bila Saška. Ona je moja velika simpatija, šta će se tu desiti, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ne znam, ali ja gajim simpatije prema Saški. Vi ste prvi koji to saznajete - naveo je Adžić.

Da li je ovo njegova šala ili želi da se umili Saški ili mu se stvarno dopada, ostaje da vidimo.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u videu:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

JANJUŠ PREKINUO EMISIJU UŽIVO: Uleteo u STUDIO i počeo da VREĐA VODITELJA! Napravio haos kad je čuo OVE REČI!

Izvor: Scandal.rs, 12.Okt.2019

Današnje poslepodne rezervisano je za radio emisiju “Sedi dole” čiji su voditelji Stefan Milošević i Stefan Kandić. Kako je sastavni deo svake emisije čitanje oglasa, to su i u ovom izdanju voditelji iznenadili, a kada su pročitali u jednom od njih ime Marka Janjuševića Janjuša u pogrdnom...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.