NEOČEKIVANO! Posle ŽESTOKE SVAĐE JK i Anastasije, OGLASIO se Veljko i IZNENADIO SVE! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Maj.2020, 13:41

NEOČEKIVANO! Posle ŽESTOKE SVAĐE JK i Anastasije, OGLASIO se Veljko i IZNENADIO SVE! (FOTO)

Ima svoj stav.

 Posle žučne svađe u kojoj su učestvovale Jelena Karleuša i Anastasija Ražnatović, o čemu možete više da pročitate OVDE oglasio se i Veljko Ražnatović i komentarom iznenadio sve.

 Naime, Veljko je na svom Instagram storiju podelio status svoje navodne objave na fejsbuku i razjasnio svima jedno.

 - Ne morate da mi pišete kao da nisam upućen u situaciju, jasno mi je da svi očekujete od mene da se oglasim po ovom pitanju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ali ću ovaj put preskočiti, neke osobe prosto nisu vredne toga. Ja sam oženjen čovek, ne priliči mi da komentarišem nečiju pi*ku - glasilo je u podeljenom tekstu, a Veljko je samo kratko prokomentarisao:

- Ovo nisam ja, Bože sačuvaj.

Veljko se detaljnije nije oglašavao, što je mnoge začudilo jer nije kao muški član porodice stao u odbranu svoje majke i sestre na sve uvrede koje je uputila Jelena Karleuša i njima i celoj Ražnatović.

BUJNE GRUDI U PRVOM PLANU! Ceca se opustila kraj bazena, VRELIM snimkom raspametila muškarce! (FOTO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.