NEOČEKIVANI OBRT: Darko Lazić i Ana Sević se NAKON PET GODINA sastali na moru, doneli VAŽNU ODLUKU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jul.2023, 16:31

NEOČEKIVANI OBRT: Darko Lazić i Ana Sević se NAKON PET GODINA sastali na moru, doneli VAŽNU ODLUKU!

A evo šta misli o pevačevoj novoj izabranici!

Pevačica Ana Sević svoju oazu mira pronašla je u porodičnom domu na Vračaru, gde živi sa suprugom Danijelom Nedeljkovićem, ćerkama Lorenom, koju je dobila u braku sa Darkom Lazićem,  Senom i sinom Simeonom. Ana je trenutno sa suprugom Danijelom i decom na odmoru u bratskoj Crnoj Gori.

Bivši supružnici Ana Sević i Darko se trude da održe skladne odnose zarad njihove naslednice Lorene.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Pa ipak, njih dvoje se nisu videli čak pet godina, a sada su se sreli u Crnoj Gori. Oboje su tamo bili sa svojim novim partnerima, što nije izazvalo nikakve sukobe, a Ana je istakla da joj je drago zbog toga, i donela odluku da Lorena provodi odmor i sa tatom.

- Videli smo se Darko i ja, prvi put u Crnoj Gori posle duže vreme. Proveo je jedan dan sa Lorenom, imali su zajedničke aktivnosti. I drago mi je zbog toga, neka ide sve normalnim tokom. Uvek sam za to da provode vreme zajedno - priča Ana za "Blic".

Sevićeva je otkrila kakvo mišljenje ima o Darkovoj supruzi Katarini.

- Super mi se čini. Meni je uvek bilo bitno da osoba sa kojom je Darko ceni i poštuje Lorenu i da ima lep odnos sa njom. Zadovoljna sam i srećna zbog toga. Sreća i zdravlje moje dece je uvek na prvom mestu - kratko poručuje Sevićeva za pomenute medije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.