NEOČEKIVANA ODLUKA - Filip Car progovorio o ulasku u Elitu, evo da li ćemo njega i TRUDNU Aleks gledati uskoro u rijalitiju

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Dec.2023, 16:28

NEOČEKIVANA ODLUKA - Filip Car progovorio o ulasku u "Elitu", evo da li ćemo njega i TRUDNU Aleks gledati uskoro u rijalitiju

Aleksanra Nikolić I Filip Car uživaju u Crikvenici gde planiraju da dočekaju svoju devojčicu kada dođe na ovaj svet.

Jedan od najpopularnijih rijaliti parova definitivno je obeležio sezone emitovanja rijalitija "Zadruga" i dan danas ne prestaje da okupira pažnju javnosti.

Aleksandra i Filip se redovno oglašavaju putem društvenih mreža i svoje fanove obaveštavaju o dešavanjima u njihovom životu, što su uradili i sada, i time dirnuli mnoga >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << srca.

Ono što je zanimalo javnost, svakako je ulazak Cara i Aleksandre u rijaliti "Zadruga 7 - Elita".

U javnosti se spekulisalo da će dobiti poseban apartman, kao i sve uslove samo kako bi se priključili Eliti. Međutim, kada su upitani da li možemo da ih očekujemo unutar Bele kuće, Car je hteo da napusti emisiju i u jednom trenutku je rekao: "Ajde, ćao" i krenuo da ustaje sa stolice.

- Mnogo ljudi smatra da smo Filip i ja hteli marketinški da iskoristimo moju trudnoću, međutim ja ovako trudna ne bih mogla da budem u "Eliti" - nema šanse. Pobedila sam prošle sezone, svoje sam odradila i pečat stavila - poručuje Aleks, a Filip se nadovezuje.

- Ne gledamo toliko rijaliti. Ali sam se zasitio svega toga. Prostor mi je postao tesan. Za sada ne bismo ulazili - rekao je Car.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/Blic/Prenela: O. T.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.