NEOBORIV DOKAZ! Milan LAŽE da je dao otkaz, DOBIO GA JE? Mirković otkrio detalje prekršenog ugovora! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Sep.2023, 22:23

NEOBORIV DOKAZ! Milan LAŽE da je dao otkaz, DOBIO GA JE? Mirković otkrio detalje prekršenog ugovora! (FOTO)

Sve postaje jasnije!

Rat na relaciji Milan Milošević i Saša Mirković ne jenjava ni ič. Otkako je Milan saopštio tokom današnjeg dana da daje otkaz na Hajp televiziji i time izazvao pravu bujicu komentara, oglasio se i direktor pomenute produkcije Saša Mirković.

Pored toga što su svoja saopštenja izdali na socijalnim mrežama, sada je isplivao i neoboriv dokaz na osnovu kojeg se može jasno zaključiti ko govori istinu.

- Ove >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << takozvane "grudne voditeljske zvezde" navikle da "maznu" lovu, odleže na plažama celo leto, dođu na posao 7h i 18min za 5 meseci, potroše tuđu lovu i kad im kažeš da moraju da dolazue na posao za platu koju dobijaju, oni odmah bežanija. Ne želuim da verujem da imamo i drugog prevaranta iako tvrdi da nije. Vreme će pokazati... - glasila je izjava Saše Mirkovića.

Podsetimo, tokom današnjeg dana se oglasio i Milan Milošević te izdao zvanično saopštenje za javnost.

- Dragi moji, o svemu vas obaveštavam, pa želim da od mene saznate da sam danas dao otkaz na Hajp TV na kojoj sam radio nekoliko meseci. Njima želim da se razviju i budu gledana televizija, a mi se gledamo i idemo naravno u nove pobede. Voli vas vaš Milan Milošević - glasilo je kratko i jasno saopštenje nekadašnjeg voditelja Zadruge.

No sada je objavljen i zvanični dokument kojim se dokazuje da je Milan Milošević dobio upozorenje pred uručenje otkaza, kako je navedeno, zbog neispunjavanja radnih obaveza i kršenja odredaba ugovora o radu kojim je zasnovana saradnja sa Hajp produkcijom.

Šta u samom dokumentu piše, pročitajte i sami. A kakav će rasplet dobiti ova priča možda možemo i naslutiti, no bićemo strpljivi i saslušati obe "zaraćene" strane.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OBJAVIO PRIVATNU PREPISKU SA MIRKOVIĆEM! Milan Milošević priložio neoboriv dokaz i otkrio istinu o otkazu

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Sep.2023, 10:26

Voditelj ne želi da dozvoli da ga optužuju da laže!..Sinoć je kao bomba odjeknula vest da je Milan Milošević prekinuo saradnju sa Hajp televizijom. On je mesecima bio zaposlen na pomenutoj televiziji, a juče je rešio da obavesti javnost putem svog Instagram profila da je dao otkaz i da je vreme...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.