NEMOJTE MOLIM VAS! Glumicu taksista hteo da zadavi zbog uloge u hit domaćoj seriji!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jul.2023, 10:29

"NEMOJTE MOLIM VAS!" Glumicu taksista hteo da zadavi zbog uloge u hit domaćoj seriji!

Ispričala šta se dogodilo!

Brojne javne ličnosti, zbog prirode svog posla, često se susreću sa neprijatnim, a ponekad i opasnim situacijama.

Jedna od njih je naša proslavljena glumica Milica Zarić, koja je ispričala šta joj se dogodilo. U vreme kada je tumačila lik glavnog ženskog negativca u popularnoj seriji "Tajne vinove loze", Milica je doživela veoma opasnu situaciju.

Kako je svojevremeno ispičala, zbog te uloge jedan taksista je otvoreno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << priznao da je hteo da je zadavi!

- Pre nekoliko dana ušla sam u taksi i vozač mi je rekao: "Jao, nekoliko puta mi je došlo da Vas zadavim zbog uloge koju igrate u ovoj seriji na RTS." Malo sam se iznenadila i rekla mu: "Nemojte, molim Vas." Slična situacija mi se dogodila i u prodavnici. Prišla mi je jedna gospođa i prigovorila mi: "Znam da je to samo serija, ali strašno je to što radite." Odgovorila sam joj da ne radim to ja, nego moja junakinja - rekla je glumica tada za Informer.

Ona je ipak priznala da ima i dosta onih koji je podržavaju i razumeju da su u pitanju samo uloge.

- Mnoge žene razumeju Jelenu i kako je to kada ostaneš sam, kada te muž ostavi. Shvataju da niko ne nanosi bol drugome jer je ispunjen i srećan, već zato što mu nešto fali.

A post shared by @milicazaric75

Iako je danas popularna glumica, Milica Zarić priznala je da je Fakultet dramskih umetnosti u Beogradu uspela da upiše tek iz trećeg pokušaja.

- Bilo mi je dosadno u gimnaziji, jer je moralo mnogo da se uči. Zbog toga sam posle završene druge godine rešila da polažem prijemni na FDU. Međutim, pala sam i tada mi se srušio ceo svet, mislila sam da ću umreti. Plakala sam u autobusu kada sam se tog dana vraćala kući. I naredne godine nisam uspela da se upišem i nije mi bilo svejedno - priča glumica, koja je, uprkos svemu, rešila da sreću okuša i sledeće godine:

A post shared by @milicazaric75

- Rekla sam sebi da ću, ako treba, polagati prijemni i 100 puta. Treći put sam konkurisala na Akademiji umetnosti u Novom Sadu i tu sam primljena u klasi Radeta Markovića. Bila sam presrećna.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.