NEMOJ DA ME ČAČKAŠ, BOLJE TI JE DA ME NE POMINJEŠ! Ana zapretila dokazima protiv Kačavende - sve čuva u tabletu

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Avg.2023, 08:40

"NEMOJ DA ME ČAČKAŠ, BOLJE TI JE DA ME NE POMINJEŠ!" Ana zapretila dokazima protiv Kačavende - sve čuva u tabletu

Spremna je sve da iznese!

Ana Ćurčić je nakon izlaska iz "Zadruge" počela da piše knjigu o svom životu. Darka Tanasijevića je zanimalo da li će neki deo knjige biti posvećen Mileni Kačavendi, a ona je odmah odgovorila da to nije planirala.

Ovo je iznerviralo njenu lažnu kumu, pa je odmah poslala voditelju poruku, a on je pročitao uživo u programu:

- Ana, javila se Milena Kačavenda: Dobro veče, pozdrav za sve, a poseban sa gospođu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Žanu, s velikim G. Ana, zbog čega bi nazvala neki deo knjige po meni, ako me ne poznaješ? Sad reci, koji deo u vezi pogibije mog verenika znaš? - upitala je Milena.

Bolje ti je da me ne pominješ. Nemoj da spominješ ni verenika. Nemoj da čačkaš. Imam tablet kod sebe, a on mnogo vredi. Družićemo se - rekla je Ana.

- Je l' u njemu dokumentacija o vereniku njenom i njoj? - upitao je Darko.

- Imam sve. Srele smo se juče, ispred ''Radničkog''. Javile smo se jedna drugoj, a ona neka se bavi sobom i onim šta je govorila - rekla je Ana.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.