NEMOJ DA BUDEŠ KAO JA, VODI SVOJE BITKE! Jelena Krunić PROGOVORILA o Tari! Evo da li je LJUBOMORNA na nju!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Sep.2019, 08:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEMOJ DA BUDEŠ KAO JA, VODI SVOJE BITKE! Jelena Krunić PROGOVORILA o Tari! Evo da li je LJUBOMORNA na nju!

Sve je rekla.

Zbog čega je ljubomorna na Taru Simov, bilo je pitanje koje je sinoć od publike dobila zadrugarka Jelena Krunić. Publika je spomenula i Jeleninu kratku vezu sa Filipom Đukićem tokom ovog pitanja.

- Ja nisam ljubomorna na Taru, nema potrebe i razloga. Nego, ona je jako mlada osoba, ima lep vokabular, ali me nervira to njeno ponašanje. Možda malo prepoznajem sebe u njoj, buntovnica je. Ona ide glavom kroz zid i onda se ja umorim. Sve u svemu, zaista >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nisam ljubomorna. I da, ona pokušava da u svakoj priči bude mirođija. A onda kada pogledam sebe, takva sam i ja bila. Draga moja Tara, nemoj da budeš kao ja, nego vodi svoje bitke - govorila je Jelena.

- Smatram da Jelena nije ljubomorna na mene. Ja sam je pitala: "Šta je tebi smetalo što sam ga ja zagrlila?", ona mi je rekla: "Zašto se nisi sklonila?", tako da sam ja tu skapirala nešto. Ne vidim razlog da se nešto cimam i smaram oko njega. Ja sam samo pokušavala da ga probudim - govorila je Tara o Filipu i Jeleni.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

ISPLIVAO SNIMAK SA ŠABAČKOG VAŠARA! Vendi u MINIĆU, popela se na sto - LUDNICA, muškarci u transu! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.