NEMIRI NE PRESTAJU: Novi FAJT Bore i Mlađe! Krenuo na njega sa SLOMLJENOM RUKOM, a onda... (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Feb.2020, 19:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEMIRI NE PRESTAJU: Novi FAJT Bore i Mlađe! Krenuo na njega sa SLOMLJENOM RUKOM, a onda... (VIDEO)

I dalje turbulentno.

U Beloj kući nemiri nikako da prestanu. Iako se mislilo da će bar u toku popodneva biti nešto mirnije, zadrugari su se potrudili da bude suprotno.

Naime, u toku emisije na radio "Amneziji", koju su vodili Bane Čolak i Bora Santana, u jednom trenutku došlo je do rasprave između Mlađe i Bore, te su se i Miljana i David pridružili i upali u studio.

Bane Čolak je kao događaj koji je obeležio prethodno veče izdvojio prelom ruke >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Mlađana Jovanovića, te mu dao priliku da prokometariše.

- Jako je ružno, Boro, sa tvoje strane prema meni, znaš koliko sam te danima smirivao kada si divljao i psovao sve i kad si totalno odlepio. Ne možeš da razvaljuješ nikom vrata i da kažeš da ti dam nož da je zakolješ. Ne možeš da se vadiš na afekat svaki put. Ovo ti oprostiti neću. Napraviš s*anje pa se pozivaš na druge - poručio je Mlađa Santani.

- Mlađo, tebi svaka čast, blago tvojoj majci i budućoj supruzi -uletela je Miljana u studio i dodala.

Potom se i David pridružio raspravi, a detalje možete pogledati u nastavku u videu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.