NEMANJA STEVANOVIĆ SE KRSTIO PRE ŽENIDBE

Izvor: Kurir, 08.Jun.2011, 09:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEMANJA STEVANOVIĆ SE KRSTIO PRE ŽENIDBE

Nikad nije kasno! Pa ni da se čovek krsti u 29. godini. Baš kao Nemanja Stevanović. Pevač se juče, po najvećoj vrućini, „odrekao satane“ u crkvi svete Petke na Kalemegdanu. Kumovao je Danko, njegov najbolji drug. Folker nije bio oduševljen kad je video našu ekipu, ali

Nikad nije kasno!

Pa ni da se čovek krsti u 29. godini. Baš kao Nemanja Stevanović. Pevač se juče, po najvećoj vrućini, „odrekao satane“ u crkvi svete Petke na Kalemegdanu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Kumovao je Danko, njegov najbolji drug. Folker nije bio oduševljen kad je video našu ekipu, ali nam je dobacio:

- Osetio sam potrebu da se krstim i to je to.

U crkvu nismo mogli da uđemo. Zbog čega je Nemanja nervozan?! Kad smo videli Milenu Ćeranić i Ćema kako jure niz zidine Kališa, bilo nam je jasno. Tek tad je krštenje moglo da počne. Što bi rekla jedna baka koja je uživala u debelom ladu:

- Da neće ovaj Nemanja da se ženi kad se krsti?

Mislite o tome.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.