NEMANJA OBJAVIO PRIVATNI SNIMAK RAŽNATOVIĆEVE! Nakon što je isplivala istina O VERIDBI, Gudelj pokazao INTIMU

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Avg.2023, 15:49

NEMANJA OBJAVIO PRIVATNI SNIMAK RAŽNATOVIĆEVE! Nakon što je isplivala istina O VERIDBI, Gudelj pokazao INTIMU

Evo šta rade u 4 zida!

Vest o veridbi mladog poznatog para Anastasije Ražnatović i Nemanje Gudelja kao bomba je odjeknula u medijima pre pet dana, o čemu smo već pisali. Međutim, sve češće se govori da su se njih dvoje verili još pre mesec dana, samo što su to vešto od javhnosti krili, mudro čuvajući te posebne trenutke samo za sebe.

Dok su u medijskoj ilegali, njih dvoje žive zajedno u Sevilji, a povremeno dođu i u Beograd, kako bi bili >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << uz porodice.

Nemanja se trudi da svojoj verenici udovolji u svakom trenutku i po svemu sudeći, odlično se slažu, a sada je poznati fudbaler podelio jedan trenutak koji nismo imali priliku do sada da vidimo.

Dok su igrali društvenu igru Uno, Gudelj je usnimio trenutak kada je Anastasija izgubila.

Nemanja joj se smejao, a Ražnatovićeva je bila razočarana zbog gubitka u igri, pa ga je tužno i pomalo ljuto gledala.

- Jedini put kad sam izgubila - napisala je u objavi pevačica, a šarmantni snimak je nasmejao mnoge.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.