NEMANJA: BOLJE DA RASKINEMO NEGO DA SE POUBIJAMO!

Izvor: Kurir, 04.Apr.2011, 08:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEMANJA: BOLJE DA RASKINEMO NEGO DA SE POUBIJAMO!

Gotovo je! Milena Ćeranić i Nemanja Stevanović potvrdili su pisanje Kurira da su okončali vezu.

Gotovo je!

Milena Ćeranić i Nemanja Stevanović potvrdili su pisanje Kurira da su okončali vezu. Pevačica nije želela da komentariše naša saznanja da su se razišli zbog njegove sumnje da ga vara i samo nam je kratko rekla:

- Istina je, Nemanja i ja nismo više u vezi.

Sa druge strane, Stevanović je bio malo rečitiji.

- Oboje smo >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << shvatili da nema razloga da se svađamo i da tako dođe do većih konflikata. Milena i ja smo ostali u dobrim odnosima i tako će biti uvek. Ne treba da dođe do prevare ili neko nekog ubije da bismo shvatili da je vreme da se raziđemo - objasnio je pevač.

Kako nam otkrivaju njihovi bliski prijatelji, Milena je zaista bacila oko na jednog preduzimača crnogorskog porekla. Stoga su odlučili da stave tačku na svoj odnos na vreme. I Nemanja nam je to, istina indirektno, potvrdio rekavši da "ne treba da dođe do prevare da bi se razišli".

I. Palada

Astrolog predvideo razlaz

Polovinom februara astrolog Dušan Veličković uradio je natalnu kartu Mileni Ćeranić i predvideo joj raskid.

- Ti si mnogo dominantnija, dok je Nemanja težak emotivac. Kako zvezde predviđaju, čim otopli, pravićeš neke paparaco skandale, zbog čega će ti raskid biti neminovan - rekao je Dušan Mileni, na šta je ona kroz osmeh odgovorila:

- Nešto se ne obazirem na zvezde, jer je u našoj vezi sve kako ja kažem. Ja sam srećković u ljubavi i uvek sam nekako nameštala da imam lepe veze. Rešavam sve kompromisom, ništa na silu, ali istina je da Nemanja nikad neće imati mira kraj mene - bila je tada iskrena Milena.

(Z. R.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.