NEMAM PROBLEM SA POLICIJOM! Andreana Čekić progovorila o brzoj vožnji Ne snimam se dok sam za volanom!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jun.2023, 22:07

"NEMAM PROBLEM SA POLICIJOM!" Andreana Čekić progovorila o brzoj vožnji "Ne snimam se dok sam za volanom!"

Pevačica otkrila da je veoma savestan vozač!

Popularni folker Darko Lazić organizovao je promociju svog novog albuma u prestoničkom restoranu.

Na promociju su pristizale mnoge njegove kolege, a među zvanicama je bila i njegova koleginica pevačica Andreana Čekić, koja je ujedno i njegova kuma.

- Sve pesme sa albuma sam peslušala, a najviše mi se sviđa balada "Oprosti Bože", ja volim balade - rekla je pevačica, pa prokomentarisala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << snimanje njene koleginice Dare Bubamare dok vozi svoju besnu mašinu.

- Pa neka snima kada ima šta da snima, imam i ja samo ne snimam šta radim - našalila se Čekićka, pa otkrila kako se ona ponaša u saobraćaju:

- Nemam problem sa policijom, jer se ponašam u skladu sa beograđanima, ali se ubacujem, jer dok sam bila fina, niko me nije puštao da se ključim - bila je iskrena pevačica.

Ceo intervju pogledajte u videu ispod ovog teksta:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.