NEMAJU NOVCA NI ZA OSNOVNO, FANOVI ŠALJU HRANU: Procurili detalji iz doma Anđele i Zvezdana! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jun.2023, 19:39

NEMAJU NOVCA NI ZA OSNOVNO, FANOVI ŠALJU HRANU: Procurili detalji iz doma Anđele i Zvezdana! (FOTO)

Poslali pomoć rijaliti paru!

Kontroverzni par Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić završili su šestu sezonu "Zadruge" kao diskvalifikovani učesnici jer nisu poštovali odnovna pravila Bele kuće i produkcije.

Iako je njihova ljubav bila izložena pritiscima i turbulencijama kako zbog prevare Slavnića i čestih svađa, oni su nakon izlaska opstali zajedno.

Međutim, kako su diskvalifikovani osim što su ostali bez honorara moraju da plate >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i kaznu od 50.000 evra tako da su rijaliti napustili u dugovima i bez dinara ali sa ogromnom podrškom fanova koji ne dozvoljavaju da njihovom omiljenom rijaliti paru fale one osnovne stvari za hranu i higijenu.

Zvezdan je danas na svom TikToku objavio snimak na kom se zahvaljuje svojim "bungišima" uz opis:

- Zahvaljujemo bungišima, dok ne sedne prvi honorar - napisao je Slavnić u videu.

Fanovi su im poslali na kućnu adresu desetak kutija prepunih svakodnevnih potrebština od ulja i brašna do vlažnih maramica.

Izgleda da u domu ovog para ruže ne cvetaju i da je kriza ozbiljna do kako je Slavnić napisao sledećeg honorara.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.