NEMA ZA HLEB: Majka Tare Simov moli kćerku za novac - Izbacili su me iz stana, niko neće da me zaposli

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Maj.2021, 09:24

NEMA ZA HLEB: Majka Tare Simov moli kćerku za novac - Izbacili su me iz stana, niko neće da me zaposli

Očajna je...

Miroslava Simov, majka bivše zadrugarke Tanje Simov, očajna je što je njena kćerka diskvalifikovana iz rijalitija "Zadruga".

Majka rijaliti-zvezde, očajna, otkriva da su na rubu egzistencije.

- Zapali smo u lošu materijalnu situaciju, ja nemam odobrenje da uzmem novac od Tarinog honorara, a štek nam se ispraznio. Neće niko da nas zaposli zbog rijalitija, gledaju to milioni. Je l' treba da dva dana ne jedem da dokažem da nemamo? Menjali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << smo stanove, izbacuju nas, na šta treba da spadnem, da molim za dinar? - zaključuje Miroslava.

Podsetimo, Tara Simov nedavno je diskvalifikovana iz rijalitija "Zadruga" nakon demoliranja luksuznog zdanja u Šimanovcima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

NEMA ZA HLEB Majka Tare Simov očajna! Zbog ćerke na rubu egzistencije: "Izbacili su me iz stana, niko neće da me zaposli"

Izvor: Blic, 08.Maj.2021

Miroslava Simov, majka Tare Simov, ne krije da je zbog ćerkinog učešća u rijalitiju naišla na osudu javnosti i da joj nimalo ne prija to što ih ljudi negativno komentarišu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.