NEMA VIŠE BELE KUĆE! Zavirite u novi deo imanja sagrađen specijalno za Zadrugu 7 - ovde će živeti rijaliti učesnici

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jun.2023, 10:49

NEMA VIŠE BELE KUĆE! Zavirite u novi deo imanja sagrađen specijalno za Zadrugu 7 - ovde će živeti rijaliti učesnici

Uveliko teku pripreme za novu sezonu!

Vlasnici Pink televizije, Milica Mitrović i Željko Mitrović obradovali su sinoć fanove rijaliti programa "Zadruga" kada su obavestili javnost da uskoro kreće sedma sezona ovog TV formata.

Nova sezona nosi i novitete koje Srbija nije očekivala.

Željko Mitrović je putem društvenih mreža obavestio svoje pratioce u čemu će se ova sezona razlikovati od prethodnih:

A post shared by Zeljko >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Mitrovic (@zeljkomitrovic)

- Pripreme za novi after-real projekat, koji će naslediti "Zadrugu", i koji će po svojoj strukturi biti više igrani nego rijaliti, zbog emitovanja sa zakašnjenjem od 240 sekundi, kako bi tolerancija na društvene anomalije bila nulta, od sutra počinje kasting za buduće igrače! Nagradni fond je 250.000 evra, što znači da je prva nagrada 100.000 evra a druga, treća i četvrta 50.000 evra! Ime nove sezone projekta biće "ELITA" - stoji u objavi.

Produkcija već uveliko radi na ovom projektu. Pažljivo se biraju učesnici koji će se naći na velelepnom imanju u Šimanovcima. Nagađa se da diskvalifikovani zadrugari neće imati prilike da budu deo sedme sezone.

Nagradni fond je ove sezone mnogo veći nego ikada. Prvo mesto osvojiće čak 100.000 evra, a drugo, treće i četvrto mesto otići će kući bogatije za 50.000 evra. Veliki šef je uložio ogroman novac u proširenje imanja u Šimanovcima. 

Otkrivamo vam kako izgledaju nove zgrade koje su sagrađene u Šimanovcima.

Prethodnih sezona, gledaoci nisu mogli da vide ove kadrove na TV-u. Izgrađen je potpuno novi kompleks gde će zadrugari boraviti. Proštireno je imanje, a sigurno smo da je Veliki šef pazio na svaki detalj i da je smislio kakve će zadatke zadrugari obavljati u tim prostorijama.

Podsećamo, na imanju su rijaliti učesnici u perethodnim sezonama uživali u sledećim prostorijama:

Nameće se pitanje da li će sada Bela kuća otići u zaborav i da li će zadrugari živeti u ovom novom delu imanja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.