NEMA SREĆE U LJUBAVI Pre Mikija i Tome, Nadežda Biljić bila je u idiličnoj vezi sa rukometašem, a onda se sve RASPALO U TRENU

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Avg.2019, 18:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEMA SREĆE U LJUBAVI Pre Mikija i Tome, Nadežda Biljić bila je u idiličnoj vezi sa rukometašem, a onda se sve RASPALO U TRENU

Uvek bira pogrešne!

Nadežda Biljić je u centru skandala nakon što ju je sada već bivši dečko Toma Panić fizički napao u njenom stanu prošle nedelje. Nažalost, Panić nije jedini bivši dečko koji je nasrnuo na nju, niti jedini u kojeg se razočarala.

Sudeći po njenoj ljubavnoj istoriji, ili ne ume da izabere muškarca za sebe ili prosto nema sreće.

A post shared by 🌸 N A D E Ž D A B I LJ I Ć 🌸 (@nadezda.biljic) on Jun 12, 2019 at 12:03pm >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << PDT

A post shared by 🌸 N A D E Ž D A B I LJ I Ć 🌸 (@nadezda.biljic) on Jun 13, 2019 at 6:07am PDT

A post shared by 🌸 N A D E Ž D A B I LJ I Ć 🌸 (@nadezda.biljic) on Jun 13, 2019 at 8:55am PDT

A post shared by 🌸 N A D E Ž D A B I LJ I Ć 🌸 (@nadezda.biljic) on Jun 13, 2019 at 5:46am PDT

Danas je malo poznato da je Nadežda bila u vezi sa rukometašem Dušanom Zdravkovićem. I ta ljubav se neslavno završila i to zbog njegove prevare.  Nadežda i Dušan bili su u vezi dok se ona takmičila u "Pinkovim zvezdama".

- Dušan Zdravković mi je bivši momak. Bio je sa mnom 24 sata na takmičenju "Pinkove zvezde", bili smo šest meseci u stvarno fenomenalnoj vezi. Njegovu majku mnogo volim i raskinuli smo zato što se on dopisivao sa nekom igračicom dok sam ja ležala u krevetu - rekla je Nadežda Biljić u jednom intervjuu i dodala da se osećala kao da ju je iskoristio.

A post shared by Dusan Zdravkovic (@dusanzdravkovic.official) on Sep 8, 2017 at 6:14am PDT

Inače, Dušan Zdravković je bio takmičar u "Zadruzi" 2017, ali je zbog povrede ubrzo izašao. Tada je imao 24 godine, bavio se rukometom, a njegova pozcija u timu bila je golman.

Nadežda Biljić je, podsećamo, bila u vezi i sa Mikijem Đuričićem (u javnost je isplivao i njihov intimni snimak) koji ju je u "Zadruzi 2" udario zbog čega je osuđen na nanogicu.

Sada, talentovana pevačica proživljava pravu dramu. Naime, prošle nedelje je njen dečko Toma Panić fizički nasrnuo na nju. Vratili su se iz noćnog provoda i ništa nije ukazivalo na to da će se skandal dogoditi samo nekoliko sati kasnije.

Prema Nadeždinim rečima, Toma je nasrnuo na nju, udarao ju je tako da su joj ostale vidljive modrice, podlivi, ogrebotine. Ona ga je odmah prijavila policiji, a potom završila u GAK Narodni front kako bi proverila da li je u drugom stanju, što se na kraju ispostavilo kao netačno.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.