NEMA SREĆE S MUŠKARCIMA: Zerina se setila svih bivših momaka - jedan joj je ipak u NAJGOREM SEĆANJU! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Nov.2020, 13:34

NEMA SREĆE S MUŠKARCIMA: Zerina se setila svih bivših momaka - jedan joj je ipak u NAJGOREM SEĆANJU! (VIDEO)

Baš je neće ljubav.

Zerina Hećo je prvu jutarnju kafu u "Zadruzi" popila sa Markom Đedovićem, a on je po starom dobrom običaju rešio da je ispita o svemu što ga zanima. On se dotakao situacije od sinoć, ali i njenog bivšeg dečka, koji je bio učesnik rijalitija, Baneta Čolaka.

- Došao sinoć Vladimir do mene, pa me nešto kao grli. Pita me hoću li da oprostim Alenu, mislim se, ja ne opraštam sebi . Rekla sam mu da mi je nejasan i kao lik, kao igrač >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - rekla je Zerina.

- On i ja se ne kačimo uopšte - dodao je Đedović.

- Čujete li se ti i Čolak? - pitao je potom.

- Ja ne znam zašto ga vi spominjete. Mislim, okej, bili smo mi i to, ali kada sam ušla ovde, ispostavio se kao lud. Kao neka psihopata, ljudi me stalno pitaju, ja ne znam šta da kažem kad me pitaju, ja samo blenem. Najveća sramota koju sam doživela - objasnila je Zerina.

- A Alen? - pitao je Marko.

- Ja ne znam kako ja ubodem ljude, muškarce. Postoje žene koje dominiraju karakterno, teško je da nađu pravog - dodala je Zerina.

Pronašli su TAJNU SOBU u kući u kojoj žive već godinama, a UNUTRA... Snimak je PRESTRAVIO ceo internet (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.