NEMA ŠANSE DA PONOVO BUDEMO ZAJEDNO! Filip BRUTALNO iskren, slomio joj srce! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Okt.2019, 07:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEMA ŠANSE DA PONOVO BUDEMO ZAJEDNO! Filip BRUTALNO iskren, slomio joj srce! (VIDEO)

Loše se završilo.

Ivana Šopić sinoć je pitala Filipa Đukića da li bi se pomirio sa Milicom Kemez, ukoliko bi njih dvoje raskinuli svoju vezu. Tom prilikom Filip je istakao kako više nikada neće biti u vezi sa Milicom i za sve krivio sebe.

- Tu nema više nikakvih šansi da budemo zajedno, posle svega. Ovo što se desilo je katastrofa. Ja se ne ponosim svojim postupcima. Ne mogu da vratim vreme, jedino što mogu jeste da joj se izvinim i ništa više ne mogu da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << uradim. Ja sam jedini krivac, nisam rasčistio sa njom. Nema potrebe da se prebacuje ni Milici, ni Šopićki - rekao je Filip.

- Okej, ovim sam htela da zaključim da ja nemam krivicu! Ja stvarno više neću da ćutim nikome ako mi kažu da sam nemoralna - govorila je Ivana Šopić.

Inače, nekoliko minuta pre ove situacije Milica Kemez plakala je ispred Bele kuće i u kupatilu, a dok je plakala Milica je izjavila kako je dečka ostavila pred kamerama zbog Đukića.

"NEKAKO SAM PROGUTAO, ALI..." Marko OVO od Lune nije očekivao! Otkrio šta se desilo posle Zadruge i ŠOKIRAO SVE (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.