NEMA ŠANSE DA ĆU IKADA VIŠE BITI SA NJOM Fran odbrusio Pauli pred svima, a ona mu priznala OVO (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Apr.2021, 16:18

"NEMA ŠANSE DA ĆU IKADA VIŠE BITI SA NJOM" Fran odbrusio Pauli pred svima, a ona mu priznala OVO (VIDEO)

Ovakvu reakciju nije očekivala!

Upravo je u Belu kuću ušao voditelj Milan Milošević, kako bi sa zadrugarima nastavio emisiju "Pitanja gledalaca".

Prvo pitanje je pročitano za Paulu Hublin: "Više puta si istakla kako voliš Frana i više ga hvališ od kada niste zajedno, da li postoji šansa da budete ponovo zajedno?"

- Ne! Ja sam to rekla zadnji put kada smo prekinuli i kada se sve desilo, ja sam sebi svašta dopustila, svađali smo se i bilo je agresivno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i ja sam znala da tu nema spasa. Ta veza nikada neće da funkcioniše i među nama se sve izgubilo pa i ljubav, usled svega što se desilo on mene ne zanima na taj način i neke stvari su mi se dokazale, a to što se gledamo je normalno nakon koliko smo bili zajedno. Volim ga kao čoveka i biću ti za njega - rekle ja Paula.

- Ja se slažem, nema šanse da ću biti sa njom! - rekao je Fran.

- Samo da mu objasnim, ja sam malopre uzimala moje stvari, Miki mi je poklonio dres, a on mi ga je uzeo a sada mi treba za Zadrugoviziju a ja sam ga tražila da mi vrati i ja sam ušla tamo i uzela svoje stvari i neće ga dobiti natrag! - rekla je Paula.

Detaljnije u nastavku.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

BONUS VIDEO: Maja i Alen nakon izbacivanja "Bilo je dosta IGRE PRODUKCIJE i dezinformacija"

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.