NEMA NIŠTA OD RAZVODA! Najnoviji DETALJI, Kija i Sloba se ponovo povezali - PRIZNALA MU SVE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jul.2018, 18:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEMA NIŠTA OD RAZVODA! Najnoviji DETALJI, Kija i Sloba se ponovo povezali - PRIZNALA MU SVE!

Otkriveno.

Milan Milošević se u "Zadruzi" družio sa Lunom Đogani, ali je po završetku rijalitija njihov odnos zahladneo. Milan se nije pojavio na otvaranju Luninog butika, a sada je objasnio i zašto:

ODGOVORILA NA PROZIVKE! Karleuša isprozivala novi album Maje Berović, a ona joj ovako UZVRATILA - NISKO

TAJNA ANASTASIJINE PRVE PESME! Da li je AUTOBIOGRAFSKA? I šta joj je mama Ceca SAVETOVALA pre snimanja

- Meni je drago što je ona >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ispunila svoj san i nadam se da će ga i dalje ispunjavati. Meni je samo krivo što se to predstavilo kao da sam ja plakao što me Luna Đogani nije zvala na otvaranje. Da sam ja baš imao toliko želju ja bih otišao, međutim ne otvara Koko Šanel butik u Beogradu pa da mi bude krivo - komentarisao je Milan Milošević otvaranje butika Lune Đogani u jednoj emisiji.

GODINAMA NE PRIČAJU: Tanja Savić priznala šta bi bilo da sretne Slavicu Ćukteraš - NE ZNA ŠTA JE ČEKA

Pogledajte rezultate

- Luna se predstavljala kao neko ko je rastao pod staklenim zvonom, a ja tog zvona nikada nisam video ni tog stakla. U sasvim normalnoj porodici je rasla, samo što su devedesetih njeni roditelji bili poznati. Čak je rasla u porodici koja nije za primer drugih bračnim parovima niti deca da odrastaju u takvoj sredini. Njen otac je bio zavisnik od zabranjenih supstanci, razvod sa majkom, nasilje među roditeljima. Sve je to uticalo na nju i odražava se na njeno ponašanje koje je pokazala u rijalitiju - vrištanje, histerisanje, dramaturgija, lažno padanje u nesvest - nastavio je Milan.

KAIŠEVI JOJ JEDVA DRŽALI GRUDI! Jelena Karleuša ZAPALILA Instagram - kao DOMINO DAMA! (FOTO)

A post shared by Milošević Milan (@gospodin_novinar) on Jun 28, 2018 at 7:31pm PDT

S obzirom na to da je razvod Kije Kockar i Slobe Radanovića neizbežna tema, novinar i bivš zadrugar se osvrnuo i na njihov brak i kraj istog:

Rada u RASULU zbog raskida sa Harisom, a sada je o njenom stanju progovorio ON!

- Kija je meni rekla da mogu slobodno da kažem da je Sloba meni rekao da on može da bude sa Lunom kada god to on hoće. To znači da on gleda na nju kao devojku u kojoj on gasi svoje strasti, baš ono što smo mi svi pričali deset meseci tokom boravka u rijalitiju. Iskreno, u njihov razvod ja ne verujem. Oni su i te kako povezani, svaki dan su u kontaktu, što sam primetio nekoliko puta kada sam nešto rekao Kiji kaže „Znam, rekao mi je Sloba!“ Pa kad ti je rekao? - rekao je Milan.

A post shared by 💜⚜Jedna je Kija Kockar⚜💜 (@kija_kockar_unikat) on Jul 17, 2018 at 5:33am PDT

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.