NEMA DALJE, jel ovo potez očajnice? Anita Stanojlović ne prestaje da se ponižava, želi da bude intimna s Anđelom po svaku cenu

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jan.2024, 23:09

NEMA DALJE, jel ovo potez očajnice? Anita Stanojlović ne prestaje da se ponižava, želi da bude intimna s Anđelom po svaku cenu

Anđelo i Anita se ne odvajaju jedno od drugog, a sada su otišli i korak dalje. Iako su u početku govorili da neće spavati u istom krevetu i da će sve ići svojim tempom, sudeći po onome što vidimo, nisu ostali dosledni sebi.

Tokom sinoćnje emisije "Pitanja gledalaca", Milan Milošević je Anđelu Ranković dao priliku da objasni odnos sa Anitom Stanojlović, a on je doneo odluku, koja je, u tom momentu, šokirala mnoge.

Naime, on je rešio da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iznenada ozvaniči vezu sa Anitom, iako je dugo tvrdio da neće ući u vezu i da ga to ne zanima.

Korisnici društvenih mreža su zaključili da je Ranković opipao teren i da je shvatio koliko zajedničkih fanova ima, te je odlučio da napravi rijaliti priču, koja bi ga mogla voditi do samog finala. S druge strane, Anita je pre dva dana izjavila da je u drugom stanju, što još uvek nije demantovala, pa nije isključeno da je Anđelo odlučio da preuzme odgovornost:

- Mislim da nema više potrebe da se dovodi nešto u zabunu. Pre dva dana sam rekao da smo u vezi. Mislio sam da sve ide postepeno pa da vidimo, ali da se ne bi to rastezalo, nastavljamo sa takvim odnosom - rekao je Anđelo.

Ali sinoć je gledaoce iznenadilo to što su, nakon objavljivanja ove informacije, Anita i Anđelo završili u razdvojenim krevetima u izolaciji, iako su zvanično zajedno. Ranković ju je samo poljubio za laku noć, pa okrenuo leđa i zaspao.

Međutim, danas je došlo do preokreta, pa je Anita odlučila da preuzme stvar u svoje ruke i spoji krevete u sobi za izolaciju. Mnogi smataju na društvenim mrežama da je ovo najgori potez koji je mogla da napravi i da je na ovaj način direktno zamolila da budu intimni. Takođe, publika koja prati rijaliti smatra da je Stanojlopvićeva trebala da bude strpljiva, a ne ponovo da se nameće Anđelu.

Srbija Danas/O. T.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.