NELJUDI, BEZOBRAZNI STE! STOKO! Zadrugar se razbesneo i BRUTALNO prozvao cimere! Sve zbog Lune (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Nov.2018, 16:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NELJUDI, BEZOBRAZNI STE! STOKO! Zadrugar se razbesneo i BRUTALNO prozvao cimere! Sve zbog Lune (VIDEO)

Razgnevio se!

Nemanja Tošić ljutito je izgrdio cimere u "Zadruzi" i očitao im lekciju kao nikada do sada. On je bio van sebe kada je video da je neko dirao hranu koju je on ostavio za Lunu Đogani, pa je iskoristio par trenutaka da dobro objasni svima da "ni u ludilu to više ne rade".

LUNČI SE VRATILA! Zavodi! Mogu da mu radim šta hoću, ODLEPIO je za mnom! Da ga smuvam ODMAH! VIDEO

- Zamolio bih vas koji ste neljudi ovde da poslednju fioku ne dirate, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jer stvarno je sramota. Ja sam za Lunu odvojio nešto tamo, vi čim ste ustali odmah ste uzeli. Nemoj da vam pobacam svu hranu! Nemoj da ste bezobrazni, nemoj da ste alavi! Hvala lepo, stoko - odbrusio je on.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.