NEKO NEMA ŠTA DA JEDE: Zola ne prestaje da kuka zbog budžeta Trebalo je da mi da i ispadne gospođa

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Okt.2020, 20:03

NEKO NEMA ŠTA DA JEDE: Zola ne prestaje da kuka zbog budžeta "Trebalo je da mi da i ispadne gospođa"

Nije mu lako!

Zadrugari su nastavili da razgovaraju o Kulićkama u pušionici, a Lazar Čolić Zola je hteo da Marko Đedović prenese njima poruku da će večeras progovoriti.

- Prenesi, dobar si sa njom, sve ću da kažem - rekao je Zola.

- Mene boli uvo i da prenosim poruke i to. Ne mogu da maltretiram ljude, znaš kako ona ume. Ja ne mogu iz čista mira to. Evo, Miljana je Matoru iz čista mira... - govorio je Đedović.

Podsetimo, Marija danas >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nije želela da da budžet Zoli, već je htela da ga da Đedoviću, ali je istakla da će ga ona čuvati. Novinar je rekao Zoli da bi svakako dao novac Čoliću nakon sastanka.

- Ja bih ti dao, ne bih ja uzeo dva budžeta, a da neko nema šta da jede. Znaš koliko me interesuje da li će neko da se ljuti, ja to ne bih mogao zbog sebe - rekao je Marko.

- Samo je trebalo da mi da budžet i da ispadne gospođa - odgovorio je Zola.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.