NEKADA JE POZAJMLJIVALA NOVAC, SADA IMA 150 MILIONA Jedna od najlepših žena na svetu bila je konobarica, danas ima IMPERIJU

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Maj.2020, 19:05

NEKADA JE POZAJMLJIVALA NOVAC, SADA IMA 150 MILIONA Jedna od najlepših žena na svetu bila je konobarica, danas ima IMPERIJU

Pre trideset godina bila je konobarica, a danas ima imperiju!

Dženifer Aniston, danas je jedna od najvoljenijih holivudskih zvezda, a njena zarada dostigla je vrtoglavih 150 miliona dolara, procena je sajta the sitcom. Ipak, nije sve bilo tako sjajno na početku njene karijere.      

- Prodavala sam sladoled. Konobarisala sam oko dve i po godine. Sve vreme sam išla na audicije... Nisam mogala da dobijem ulogu ni u reklami -  izjavila je jednom prilikom.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Uoči audicije za "Prijatelje" početkom devedesetih, bivša supruga Breda Pita morala je čak da pozajmi 80 dolara da bi uradila profesionalne fotografije koje su joj bile potrebne za audiciju. Dobila je ulogu, a zanimljivo je da je prva ideja producenata bila da Dženifer glumi Moniku, a Kortni Koks Rejčel. Njih dve su insistirale da ipak Dženifer bude Rejčel, a Kortni Monika i to se ispostavilo kao pun pogodak.

Kako je serija postajala sve popularnija, tako su i zarade glumaca rasle. Prve sezonu svaka od šest zvezda sitkoma zarađivala je 17.000 dolara po epizodi, a do finalne sezone ta cifra je porasla na vrtoglavih 770.000 dolari po epizodi. Koliko je serija bila popularna govori i podatak da je poslednju epizodu 2004. gledalo je 52.5 miliona gledalaca u SAD-u.

"Prijatelji" su Dženifer lansirali među najpopularnije holivudske zvezde, pa danas zarađuje i do osam miliona dolara po filmu. Takođe, Dženifer zarađuje bogastvo od reklamnih kampanja za popularne modne brendove, a pre nekoliko godina izbacila je i svoj parfem na tržište.

- Mislim da sam više radila otkad sam napunila 40 godina i ne vidim da se to usporava – rekla je.

Pomenutih 150 miliona dolara u narednim godinama sigurno će rasti. Ako i ne bude novih uloga, bankovni račun Dženifer Aniston dopuniće povratak "Prijatelja". Šuška se da će svaki član popularne šestorke dobijati po miliona dolara po epizodi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.